Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Останні чутки про нове покоління Audi A3

На минулому тижні з҆ явилася інформація про те, що вже влітку цього року на ринок надійде четверте за рахунком покоління компактного хетчбека С-класа на ім҆ я Audi A3. Крім оновленої платформи ми побачимо ряд конструктивних змін в тому числі і гібридну технологію plug-in. Новачок буде позиціонуватися в преміум сегменті, та займе місце над більш масовим хетчбеком VW Golf.

Останнім часом німецькі автовиробники почали приділяти багато уваги різноманітним гібридним та електричним технологіям, які широко розповсюджуються в преміум сегменті. З виходом нової Audi A3 буде реалізовано не тількі сучасні бензинові та дизельні агрегати а і модифікації plug-in гібрид. Скоріш за все ми побачимо просунуту версію електромобіля A3 e-tron та силову установку на альтернативних видах палива. Концерн планує до 2025 року випустити 12 електричних моделей і захопити значну частину європейського ринку електромобілів.

В технічному плані Audi A3 буде схожим на Volkswagen Golf, який повинен дебютувати влітку і продемонструвати свою версію плагін-гібриду під назвою GTE. Також очікується, що родич поділиться модернізованими бензиновими та дизельними моторами. Всі оновлення двигунів пов҆ язані з впровадженням 48-вольтової системи допомоги двигуну. Але споживачів цікавить не тільки що знаходиться під капотом хетчбека, вони прагнуть мати яскравий та стильний автомобіль. В Інтернеті вже з҆ явилися ймовірні зображення нового хетчбека від Audi і треба відмітити, що машина випромінює агресію та вишуканий стиль. В салоні ми побачимо продовження архітектурної будови запозиченої від компактного кроссовера Audi Q3. Панель приладів виконана у вигляді віртуального кокпіту, а центральна консоль зосереджена навколо водія. Сподіваємось на високу якість оздоблення та цікаві кольорові рішення, які зможуть значно підвищити рівень індивідуалізації інтер҆ єру.

Після презентації хетчбека у п҆ ятидверному кузові, німці планують розробити кабріолет та седан. Нове покоління Audi A3 надійде у продаж восени цього року. За попередньою інформацією хетчбек коштуватиме дещо дорожче попередника. Оскільки оснащення A3 значно розширене, кінцевий споживач не відчує різниці у вартості нового автомобіля…

 

14.02.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Останні чутки про нове покоління Audi A3

Політика конфіденційності